Homeopathie Praktijk Eva Wetsteijn

Ben je op zoek naar een natuurlijke en holistische benadering van je gezondheid? Met behulp van klassieke homeopathie help ik jou je balans te herstellen en klachten op een dieper niveau aan te pakken. De Klassieke Homeopathie is een geneeswijze die mild, snel en doeltreffend werkzaam is en het zelfgenezend vermogen stimuleert.

Het uitgangspunt in de klassieke homeopathie is dat ieder mens een uniek wezen is en daarom een individueel geneesmiddel nodig heeft. Een klassiek homeopaat geeft dan ook geen middel voor een klacht, maar een middel voor een mens met een klacht. Waarbij klachten worden gezien als signalen die helpen om de oorzaak van de verstoring van het eigen zelfgenezend vermogen te vinden.

Bij de behandeling van chronische klachten met homeopathie is het niet alleen zo dat de klachten verminderen of verdwijnen, maar dat je je algeheel energieker en beter voelt. Het gaat bij een homeopathische behandeling altijd om het verbeteren van de algehele gezondheidstoestand, in plaats van het bestrijden van enkele klachten.

Homeopathische consulten worden door de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed vanuit het aanvullend pakket.

Homeopathie Praktijk Eva Wetsteijn

Op de Kemp 36 (in Paramedisch Centrum Maasbree)

5993 BN Maasbree

06 30110569

info@homeopathie-eva.nl

© 2024 paramedischcentrummaasbree.nl
Ontwerp en realisatie door
Libelnet Maasbree