Talent & Werk

Persoonlijke ontwikkeling is een breed begrip en is een manier om jezelf te blijven ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Om het beste uit jezelf halen en te groeien als mens. Het is een doorlopende zoektocht naar een vitaler, creatiever en veerkrachtig leven.

Herken je dat?
Je tijdens een ontwikkelgesprek te horen krijgt dat je je zelf meer mag laten zien? Je wilt je verder ontwikkelen maar weet niet hoe. Je zit niet lekker in je vel en merkt dat je het werk niet leuk meer vindt. Je loopt tegen een burn-out aan of je hebt een burn-out. Je moet samenwerken in een team en het loopt niet zo lekker. Je droomt over het roer omgooien maar durft het niet..

of

Weet jij wat je ‘eigenlijk’ zou willen? Vaak heb je wel al een idee. Misschien droom je soms ervan en vind je het moeilijk om de stap de nemen. Omdat je gedachten hebt als: ik wil nog veel reizen maar het is nu weer druk op het werk en ik zal wel geen vrij krijgen, ik moet harder proberen, het ligt aan mij, kom op, schouders eronder en gaan.. Ik werk hier al jaren en ben uitgekeken op mijn werk. Maar nu de kinderen gaan studeren durf ik niet te switchen van baan. Het is een hele zoektocht om uit te vinden wat je echt wilt maar ook enorm waardevol. [ Talent-en-werk ] geeft je handvaten om duurzaam te blijven werken, te doen wat je echt wilt, op een manier die bij jou waarden en energie past zodat jij gelukkig in het leven staat.
Na de intake hebben we je hulpvraag goed doorgesproken en stuur ik je een offerte. Je weet dan precies wat de kosten zijn en hoe lang het gaat duren. Daarna gaan we samen op zoek naar wat jij echt wilt, hoe je dat kan bereiken en hoe jij je duurzaam kan blijven inzetten.

Wat gaan we doen?

  • Ontdekken wie je bent en bewust worden van je denkpatronen en hoe zich dat uit in gedrag
  • Onderzoeken Waar krijg je energie van, waar droom je van
  • Ontwikkelen van vaardigheden om vitaal en fit te blijven op fysiek, mentaal en sociaal valk
  • Focus houden
  • Doelen stellen