Energetische Therapie & Honingmassage

Bee Inspired is een energetische praktijk waar gewerkt wordt met holistische bijenproducten en met energetische behandelingen.

Zo kun je terecht voor een honingmassage, voor energetische sessies maar ook voor gezonde bijenproducten die jouw gezondheid ondersteunen.

 

Jaren geleden liep ik zelf op mijn tandvlees. Toen ik fysiek voelde dat mijn nek op spanning stond wist ik: zo kan ik niet meer door gaan. Ik zocht hulp bij een therapeut. Dat is nu al wat jaren geleden. Ik ging mediteren, volgde pilates lessen, startte zelfs met het houden van bijen. Ik stopte in loondienst en ging als zelfstandige verder. Waarna ik me om liet scholen tot energetisch therapeut.

Nu begeleid ik mensen die voelen dat ze wat willen veranderen in hun leven, die niet meer door willen zoals het gaat. Die dreigen vast te lopen in een burn-out, bore-out, waar een trauma opspeelt, hechtingsproblematiek, chronische vermoeidheid.

 

Hoe ga ik te werk?

Zie het maar zo: ik loop een tijdje naast je mee. In de vorm van een aantal afspraken, meestal tussen de 3-6. Vaak kun je van daar uit weer zelfstandig verder. Samen bespreken we wat bij jou past. Dit kan natuurlijk voor iedereen anders zijn!

 

Mijn missie is om mensen bewust te maken dat je in dit leven altijd een keuze hebt, hoe je om gaat met jouw leven.

Dus: Bee Inspired to be your best self!

(wordt geïnspireerd om jouw beste zelf te zijn!)