Acupunctuur, Integrale Yoga en Welzijn

Acupunctuur, Integrale Yoga en Welzijn

In deze hectische tijd van stress, druk en tijdsgebrek is het van steeds groter belang dat je rust momenten inlast voor jezelf. Integrale yoga en acupunctuur leveren een bijdrage aan je gezondheid en welzijn. Acupunctuur kan meerdere therapieën en/of behandelingen ondersteunen maar ook als enige therapie worden toegepast.

Hatha yoga is de meest bekende yogavorm en heel toegankelijk voor iedereen zowel jong en oud als man of vrouw. De hatha yoga is meestal de eerste kennismaking met yoga waarbij je het lichaam en de geest ontspant, sterk en flexibel maakt.

Acupunctuur heeft een preventieve- en genezende werking. Omdat acupunctuur de gehele mens in balans brengt kan het bij veel uiteenlopende klachten ingezet worden: o.a. bij pijnklachten, klachten aan het bewegingsapparaat, maag en darm klachten, ademhalingsproblemen, menstruatieproblemen, overgangsklachten, hoofdpijn en stress of psychisch gerelateerde klachten. Ook wordt acupunctuur ingezet als ondersteuning bij afvallen of stoppen met roken.

Voor meer informatie over Integrale yoga, acupunctuur of bijscholingen die ik heb gedaan zie website. Verder integreer ik mijn kennis en ervaring als fysiotherapeut in de yogalessen, en bij de acupunctuur.

Website www.integraleyoga.com en facebook Acupunctuur, Integraleyoga en Welzijn